TZ Brodarica – KrapanjTZ Brodarica – Krapanj
Forgot password?

SMJEŠTAJ

KATEGORIJA

Kuća za odmor (2+2) je smještena na mirnoj poziciji, samo nekoliko metara od šljunčanih i pješčanih plaža na otočiću Krapnju. Ova je tradicionalna kuća idealna za romantični odmor ili ljetovanje s obitelji.

NOĆENJE/OD50 EUR PREGLED

Dino’s Apartments 3 & 4 Ulica 4 Kolovoza 64, Brodarica

KATEGORIJA

Dino's Apartments 3 i 4 nalaze se usred "Brodarice" u mirnoj rezidencijalnoj četvrti, nasuprot otoku "Krapanj" 8 km od središta 'Šibenika'. Nalaze se na zemljištu od 800m2, s velikim travnjakom i vrtom,udaljeni su 85 metara od šljunčane plaže.

NOĆENJE/OD40 EUR PREGLED

Apartman Bulat RAŽINSKA 38

KATEGORIJA

Apartman Bulat se nalazi na drugom katu oiteljske kuće ima 55 kvadrata, kapaciteta za 4 osobe. Sastoji se od dvije sobe i dvije kupaonice, kuhinje i dnevnpg boravka te velikog balkona od 25 kvadrata ,apartman je u potpunosti opremljen. U neposrednoj blizini apartmana nalazi se trgovina te velika plaža sa mnogim sadržajima. Apartman pruža sve za idealni odmor na moru.

NOĆENJE/ODNa upit PREGLED

Apartmani “Perica” Obala Maratuša 6

KATEGORIJA

Apartmani Perica nalaze se u Brodarici, mjestu udaljenom 6 km od srednjovjekovnog, kulturno umjetničkog grada Šibenika, smještenog na srednjem Jadranu u Dalmaciji. Grad Šibenik i okolica su poznati po čistom moru i plažama i dva nacionalna parka NP Krka i NP Kornati.

NOĆENJE/ODNa upit PREGLED

Apartman Kata Krapanjskih spužvara 23

KATEGORIJA

Potpuno opremljen apartman od 60 metara kvadratnih, za 6 osoba (4+2) nalazi se u prizmelju obiteljske kuće a sadrži 2 spavaće sobe te pomoćni ležaj za još dvije osobe u dnevnom boravku, kuhinju, kupaonicu te terasu.

NOĆENJE/OD70€ PREGLED

Apartman Bulat 1 RAŽINSKA 38

KATEGORIJA

Apartman Bulat 1 nalazi se na drugom katu obiteljske kuće, ima 35 kvadrata, kapaciteta za dvije osobe. Sastoji se od jedne sobe , kuhinje , kupaonice , dnevnog boravka i balkona. U neposrednoj blizini se nalaze trgovina i velika plaža sa mnogim sadržajem, apartman pruža sve za idealan odmor.

NOĆENJE/ODNA UPIT PREGLED

Pripremamo materijale smještajnih jedinica turističke zajednice. U slučaju da ste iznajmljivač ili voditelj smještajnih jedinica ( Hoteli, apartmani, ville, kampovi ), a želite prikazati sadržaj istih na našim web stranicama, kontaktirajte nas.

Informacije za iznajmljivače