TZ Brodarica – KrapanjTZ Brodarica – Krapanj
Forgot password?

SMJEŠTAJ

Apartman Jurić Glavičine 1

KATEGORIJA

Dvosobni apartman za 4 osobe. Apartman se nalazi u novouređenoj privatnoj kući s privatnim parkingom, velikom terasom, lijepom okućnicom, grillom.

NOĆENJE/ODOD 50 EUR PREGLED

Apartman Jurić Glavičine 1

KATEGORIJA

Jednosobni apartman za 2 osobe. Apartman se nalazi u novouređenoj privatnoj kući s privatnim parkingom, velikom terasom, lijepom okućnicom, grillom.

NOĆENJE/ODOD 35 EUR PREGLED
KATEGORIJA

Kuća za odmor (2+2) je smještena na mirnoj poziciji, samo nekoliko metara od šljunčanih i pješčanih plaža na otočiću Krapnju. Ova je tradicionalna kuća idealna za romantični odmor ili ljetovanje s obitelji.

NOĆENJE/OD50 EUR PREGLED

Dino’s Apartments 3 & 4 Ulica 4 Kolovoza 64, Brodarica

KATEGORIJA

Dino's Apartments 3 i 4 nalaze se usred "Brodarice" u mirnoj rezidencijalnoj četvrti, nasuprot otoku "Krapanj" 8 km od središta 'Šibenika'. Nalaze se na zemljištu od 800m2, s velikim travnjakom i vrtom,udaljeni su 85 metara od šljunčane plaže.

NOĆENJE/OD40 EUR PREGLED
apartments-dino-1-fetarured

Dino’s Apartments 1 & 2 Obala Maratuša 12, Brodarica

KATEGORIJA

Dino's Apartments 1 i 2 nalaze se usred "Brodarice" u mirnoj rezidencijalnoj četvrti, nasuprot otoku "Krapanj" 8 km od središta 'Šibenika'. Smješteni u borovoj šumi okruženi vrtom, udaljeni su 35 metara od šljunčane plaže, gdje i borove šuma pruža hlad.

NOĆENJE/OD40 EUR PREGLED
Edi + Mina

EDI+MINJA OBALA GAJ 22 , 22000 Brodarice

KATEGORIJA

Objekt Edi + Minja nalazi se u Brodarici i nudi opremu za roštilj. Split je udaljen 47 km. Gosti u cijelom objektu mogu koristiti besplatni WiFi. Smještajne jedinice uključuju klima-uređaj i TV...

NOĆENJE/OD40 EUR PREGLED

Pripremamo materijale smještajnih jedinica turističke zajednice. U slučaju da ste iznajmljivač ili voditelj smještajnih jedinica ( Hoteli, apartmani, ville, kampovi ), a želite prikazati sadržaj istih na našim web stranicama, kontaktirajte nas.

Informacije za iznajmljivače