TZ Brodarica – KrapanjTZ Brodarica – Krapanj
Forgot password?

SMJEŠTAJ

Apartman Bulat RAŽINSKA 38

KATEGORIJA

Apartman Bulat se nalazi na drugom katu oiteljske kuće ima 55 kvadrata, kapaciteta za 4 osobe. Sastoji se od dvije sobe i dvije kupaonice, kuhinje i dnevnpg boravka te velikog balkona od 25 kvadrata ,apartman je u potpunosti opremljen. U neposrednoj blizini apartmana nalazi se trgovina te velika plaža sa mnogim sadržajima. Apartman pruža sve za idealni odmor na moru.

NOĆENJE/ODNa upit PREGLED

Apartman Bulat 1 RAŽINSKA 38

KATEGORIJA

Apartman Bulat 1 nalazi se na drugom katu obiteljske kuće, ima 35 kvadrata, kapaciteta za dvije osobe. Sastoji se od jedne sobe , kuhinje , kupaonice , dnevnog boravka i balkona. U neposrednoj blizini se nalaze trgovina i velika plaža sa mnogim sadržajem, apartman pruža sve za idealan odmor.

NOĆENJE/ODNA UPIT PREGLED

Apartman Maretić 1 PARTIZANSKA 40

KATEGORIJA

Apartmani Maretić nalazi se na drugom katu obiteljske kuće , sastoje se od tri apartmana, veličine 35 kvadrata sa jednom sobom , kuhinjom , blagavaonicm u kojoj se nalazi pomočni ležaj , kupaonicom i balkonom. Kapacitet svakog apartmana je 4 osobe (2+2).

NOĆENJE/OD35-50€ PREGLED
KATEGORIJA

Apartmani sadrže jednu spavaću sobu s bračnim krevetom, te također imaju i dodatni ležaj na garnituri u dnevnom boravku za dvije osobe. Može smjestiti 2 ili 4 osobe. Apartman je opremljen SAT-TV-om u dnevnom boravku, klima-uređajen, Wi-Fi (WLan) internet priključkom, sefom te perilicom za rublje. U kuhinji se nalazi pribor i posuđe za pripremu i serviranje hrane, štednjak, frižider s odjeljkom za zamrzavanje, aparat za kavu, mikrovalna pećnica i perilica posuđa. U kupaonici s tuš kabinom na raspolaganju gostima apartmana je sušilo za kosu.

NOĆENJE/OD600 KN PREGLED

Apartmani “Perica” Obala Maratuša 6

KATEGORIJA

Apartmani Perica nalaze se u Brodarici, mjestu udaljenom 6 km od srednjovjekovnog, kulturno umjetničkog grada Šibenika, smještenog na srednjem Jadranu u Dalmaciji. Grad Šibenik i okolica su poznati po čistom moru i plažama i dva nacionalna parka NP Krka i NP Kornati.

NOĆENJE/ODNa upit PREGLED

Apartmani Nena Krapanjskih spužvara 5

KATEGORIJA

Jednosobni apartman za 3 osobe i dvosobni apartman za 6 osoba. Provedite svoj godišnji odmor u iznimno simpatičnim i stilski uređenim apartmanima za odmor u Brodarici. Idealni su za boravak obitelji s malom djecom, u blizini mora s privatnim parkingom, velikom terasom i lijepom zelenom okućnicom.

NOĆENJE/OD50-80€ PREGLED

Pripremamo materijale smještajnih jedinica turističke zajednice. U slučaju da ste iznajmljivač ili voditelj smještajnih jedinica ( Hoteli, apartmani, ville, kampovi ), a želite prikazati sadržaj istih na našim web stranicama, kontaktirajte nas.

Informacije za iznajmljivače