TZ Brodarica – KrapanjTZ Brodarica – Krapanj
Forgot password?

SMJEŠTAJ

KATEGORIJA

Kuća za odmor (2+2) je smještena na mirnoj poziciji, samo nekoliko metara od šljunčanih i pješčanih plaža na otočiću Krapnju. Ova je tradicionalna kuća idealna za romantični odmor ili ljetovanje s obitelji.

NOĆENJE/OD50 EUR PREGLED

Dino’s Apartments 3 & 4 Ulica 4 Kolovoza 64, Brodarica

KATEGORIJA

Dino's Apartments 3 i 4 nalaze se usred "Brodarice" u mirnoj rezidencijalnoj četvrti, nasuprot otoku "Krapanj" 8 km od središta 'Šibenika'. Nalaze se na zemljištu od 800m2, s velikim travnjakom i vrtom,udaljeni su 85 metara od šljunčane plaže.

NOĆENJE/OD40 EUR PREGLED
apartmani marija

Apartmani Marija Gandalj 23

KATEGORIJA

Apartmani Marija smješteni su u mjestu Brodarica 6km udaljenog od srednjovjekovnog grada Šibenika. Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini najveće plaže u mjestu Brodarica koja obiluje raznim sadržajem i koja pruža idealno mjesto za kupanje, također u blizini apartmana se nalazi trgovina , restorani, caffe barovi, pekare.

NOĆENJE/ODNa upit PREGLED
apartmani zdenka

Apartmani Zdenka Krapanjskih Spuzvara 3

KATEGORIJA

Apartmani Zdenka nalaze se u obiteljskoj kući u mirnom susjedstvu naselja Brodarica, te pružaju uslugu smještaja u dva potpuno opremljena apartmana. Jedan apartman ima kapacitet za četiri osobe (2+2) a cijena po noćenju iznosi 50 eura. Drugi apartman nudi smještaj za četiri osobe te dodatni smještaj na pomoćnom ležaju za jednu osobu. Cijena za ovaj apartman iznosi 70€

NOĆENJE/OD50€ - 70€ PREGLED
apartmani Bačić

Apartmani BAČIĆ RIBARSKA 30 A

KATEGORIJA

Apartmani bačić pružaju uslugu smještaja u dva apartmana, jedan apartman ima kapacitet za 4 osobe s jednom sobom i dodatnim ležajem za dvoje, a drugi je studio apartman također kapaciteta za 4 osobe. Apartmani su u potpunosti opremljeni, nalaze se u neposrednoj blizini trgovine, restorana i caffe barove i velike plaže koja nudi kompletni plažni sadržaj. Udaljeni su 6 km od srednjovjekovnog grada Šibenika.

NOĆENJE/OD50 - 55 € PREGLED

Apartman II, Mira Cvjetna 34

KATEGORIJA

Apartman II, Mira nalazi se na 300 m udaljenosti od mora ali pruža predivan pogled na more , sastoji se od dvije sobe i dodatnog ležaja u dnevnom boravku , kuhinje, blagavaonice, kupaonice te velikog balkona.

NOĆENJE/ODNa upit PREGLED

OBAVIJEST

Dragi putnici, Hrvatska Vam želi dobrodošlicu.

Kako bismo Vam olakšali ulazak i boravak u Hrvatskoj, molimo ispunite obrazac u nastavku.

Uživajte u Hrvatskoj i ostanite odgovorni!

OBRAZAC

___________________________________________________________________

NOTICE

Dear travelers, Croatia welcomes you.

To make it easier for you to enter and stay in Croatia, please choose your language and proceed to filling out the form.

Enjoy Croatia and stay responsible!

FILL OUT THE FORM

Pripremamo materijale smještajnih jedinica turističke zajednice. U slučaju da ste iznajmljivač ili voditelj smještajnih jedinica ( Hoteli, apartmani, ville, kampovi ), a želite prikazati sadržaj istih na našim web stranicama, kontaktirajte nas.

Informacije za iznajmljivače