TZ Brodarica – KrapanjTZ Brodarica – Krapanj
Forgot password?

SMJEŠTAJ

KATEGORIJA

Kuća za odmor (2+2) je smještena na mirnoj poziciji, samo nekoliko metara od šljunčanih i pješčanih plaža na otočiću Krapnju. Ova je tradicionalna kuća idealna za romantični odmor ili ljetovanje s obitelji.

NOĆENJE/OD50 EUR PREGLED

Dino’s Apartments 3 & 4 Ulica 4 Kolovoza 64, Brodarica

KATEGORIJA

Dino's Apartments 3 i 4 nalaze se usred "Brodarice" u mirnoj rezidencijalnoj četvrti, nasuprot otoku "Krapanj" 8 km od središta 'Šibenika'. Nalaze se na zemljištu od 800m2, s velikim travnjakom i vrtom,udaljeni su 85 metara od šljunčane plaže.

NOĆENJE/OD40 EUR PREGLED
apartmani marija

Apartmani Marija Gandalj 23

KATEGORIJA

Apartmani Marija smješteni su u mjestu Brodarica 6km udaljenog od srednjovjekovnog grada Šibenika. Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini najveće plaže u mjestu Brodarica koja obiluje raznim sadržajem i koja pruža idealno mjesto za kupanje, također u blizini apartmana se nalazi trgovina , restorani, caffe barovi, pekare.

NOĆENJE/ODNa upit PREGLED
apartmani zdenka

Apartmani Zdenka Krapanjskih Spuzvara 3

KATEGORIJA

Apartmani Zdenka nalaze se u obiteljskoj kući u mirnom susjedstvu naselja Brodarica, te pružaju uslugu smještaja u dva potpuno opremljena apartmana. Jedan apartman ima kapacitet za četiri osobe (2+2) a cijena po noćenju iznosi 50 eura. Drugi apartman nudi smještaj za četiri osobe te dodatni smještaj na pomoćnom ležaju za jednu osobu. Cijena za ovaj apartman iznosi 70€

NOĆENJE/OD50€ - 70€ PREGLED
apartmani Bačić

Apartmani BAČIĆ RIBARSKA 30 A

KATEGORIJA

Apartmani bačić pružaju uslugu smještaja u dva apartmana, jedan apartman ima kapacitet za 4 osobe s jednom sobom i dodatnim ležajem za dvoje, a drugi je studio apartman također kapaciteta za 4 osobe. Apartmani su u potpunosti opremljeni, nalaze se u neposrednoj blizini trgovine, restorana i caffe barove i velike plaže koja nudi kompletni plažni sadržaj. Udaljeni su 6 km od srednjovjekovnog grada Šibenika.

NOĆENJE/OD50 - 55 € PREGLED

Apartman II, Mira Cvjetna 34

KATEGORIJA

Apartman II, Mira nalazi se na 300 m udaljenosti od mora ali pruža predivan pogled na more , sastoji se od dvije sobe i dodatnog ležaja u dnevnom boravku , kuhinje, blagavaonice, kupaonice te velikog balkona.

NOĆENJE/ODNa upit PREGLED

Pripremamo materijale smještajnih jedinica turističke zajednice. U slučaju da ste iznajmljivač ili voditelj smještajnih jedinica ( Hoteli, apartmani, ville, kampovi ), a želite prikazati sadržaj istih na našim web stranicama, kontaktirajte nas.

Informacije za iznajmljivače