TZ Brodarica – KrapanjTZ Brodarica – Krapanj
Forgot password?

Brodarica

BRODARICA – je novo naselje nadomak Šibenika u kojem se većina stanovništva bavi turizmom. U Brodarici se nalazi veliki broj privatnih apartmana te nekoliko kuća za odmor s bazenima, kampovi te pansioni.

Ima 4 km dugu obalu duž koje se nalaze šljunčane plaže, trgovine, restorani i caffe barovi, a služi i kao šetnica odnosno lungo mare. Brodarica je 300 metara udaljena od otočića Krapnja koji je zapravo povijesno središte ova dva morem razdvojena, ali ipak neraskidivo vezana mjesta.

imageframe-image

Morinjski zaljev

Morinjski zaljev se nalazi na južnom dijelu Brodarice. Prirodno je mrijestilište riba i gnijezdilište ptica. Ono po čemu je već nadaleko poznato je ljekovito blato.

Može se prošetati borovom šumom koja prati zaljev te se kupati u jednoj od desetak malih uvala koji ga čine. Veliki broj turista ovaj zaljev posjeti brodom zbog tihe i mirne uvale i prekrasne prirode.

Budite aktivni za vrijeme vašeg odmora i u potpunosti doživite naše mjesto.

Tijekom vašeg boravka možete iznajmiti različita prijevozna sredstva ( vozila, bicikle, mopedi ) za istraživanje okolnih mjesta. Možete iznajmiti i pedaline, kajak ili se okušati u jedrenju na dasci. Imamo  i mogućnost  rent-a-boat  ili organizirano otići na izlet na jedan od brojnih otoka i otočića u našoj blizini …

Više …

BRODARICA – je novo naselje nadomak Šibenika u kojem se većina stanovništva bavi turizmom.

Mjesto Brodarica i otok Krapanj raspolažu sa oko 1800 ležaja, što u apartmanima i sobama, tako i u vilama, hotelu Spongiola i raznovrsnim pansionima. Trebate smještaj? Pregledajte našu ponudu …

Više …

U sklopu hotela Spongiola na otoku Krapnju postoji škola ronjenja. Teoretski dio se odrađuje u hotelu i hotelskom bazenu, a zatim se odlazi na ronjenje. U sklopu škole organiziraju se i noćni zaroni, posjet olupinama brodova, ronjenje u Nacionalom parku Kornati i dnevni i poludnevni izleti.

www.spongiola.hr
www.mediterraneo-sub.com


Uz najam bicikla za razgledavanje mjesta i okolice nudimo i kartu svih biciklističkih staza u cijeloj županiji. Možete odabrati lakše ili teže staze u blizini ili ukoliko ste strastveni biciklist  možete obići druga mjesta te razgledati prirodne ljepote.

Na stranici www.bikeandhike.hr imate sve potrebne podatke o stazama,uslugama i manifestacijama  za bicikliste.

Brodarica ima 4 km obalnog pojasa i gotovo cijela obala je plaža na kojoj možete uživati u našem prekrasnom i čistom moru. Sve plaže su pristupačne i u blizini svake se nalaze ugostiteljski sadržaji.

Poseban je doživljaj je kupanje na otoku Krapnju koji sadrži bezbroj malih plažica i uvala oko cijelog otoka.

Više …

Šetnica Sv.Ante u šibenskom kanalu

Šibenski kanal sv. Ante, jedan je od najljepših dijelova Jadranske obale i najraskošnijih pomorskih ulaza u grad. Uz prirodne ljepote uočljive na prvi pogled i prekrasan panoramski pogled na Šibenik, šibenski arhipelag i tvrđavu sv. Nikole, kanal krije brojne kulturne i prirodne vrijednosti.

Više …

Nacionalna oznaka sigurnosti

PROČITAJTE VIŠE

Skip to content