TZ Brodarica – KrapanjTZ Brodarica – Krapanj
Forgot password?

AKTIVNOSTI

Aktivni odmor

Tijekom vašeg boravka u našem mjestu možete za razgledavanje mjesta i okolice izabrati raznovrsne usluge

Rent-a-car

Uz mogućnost iznajmljivanja automobila prema Vašim željama,istražite druga mjesta u okolici,posjetite nacionalne parkove i istražite druge gradove.

Rent-a-bike

Uživajte u obiteljskom odmoru i razgledajte ljepote okolice na dva kotača ili ukoliko ste željni adrenalina okušajte se u zahtjevnim stazama kroz kanjone ili na planine.

Rent-a-scooter

Otkrijte razne skrivene kutke našeg kraja motorom,kreirajte svoje vrijeme sami te izbjegnite gužve i probleme s parkingom.

Rent-a-boat

Brodom istražite skrivene uvale,usidrite se na jednom od otočića koji nas okružuju. Možete iznajmiti brod ili rezervirati izlet za otoke ili nacionalne parkove Krka i Kornati.

Iskusite potpuni aktivni odmor uz našu turističku ponudu. Imate mogućnost iznajmljivanja pedaline, kajaka ili se okušati u jedrenju na dasci.

U okolici nudimo adrenalinsku zabavu:

imageframe-image

Penjanje na Paklenici i kanjon Čikole

Najbolji lokalitet za slobodno penjanje u Šibensko-kninskoj županiji nalazi se u kanjonu Čikole. Litice smještene u blizini mosta preko rijeke Čikole (na cesti Pakovo selo – Ključ), otprilike 1500m uzvodno, vrlo su atraktivne penjačima.

Na ovoj lokaciji u samom kanjonu nalazi se 50 opremljenih ruta za slobodno penjanje, visine do 40 metara. Zbog okrenutosti prema jugu i zaklonjenosti od bure ovo penjalište idealno je za hladni dio godine.

U blizini otprilike 2 sata vožnje nalazi se Nacionalni park Paklenica koji je najznačajniji hrvatski penjački centar, poznat i izvan granica Hrvatske.

Zip line Čikola

Želite li osjetiti pravu navalu adrenalina i pritom doživjeti kanjon Čikole iz ptičje perspektive – vožnja zip lineom je jedinstvena prilika za vas. Atraktivni zip line u kanjonu Čikole udaljen je 10-ak kilometara od Drniša uz dionicu županijske ceste Ključ – Pakovo selo, a ima čak tri zasebne linije ukupne duljine više od 1400 metara.
Tel: (+385) 98 / 44 22 55, (+385) 98 / 44 22 33
Saznajte više na Zipline Čikola

imageframe-image
imageframe-image

Rafting Zrmanja i Cetina

Zrmanja rafting je izlet pun adrenalina kojeg krasi savršeno kristalna voda i spektakularan kanjon s veličanstvenim vodopadima.

saznajte više: www.raftrek.com

Rafting na rijeci Cetini više od dva desetljeća omiljena je aktivnost brojnih turista koji borave u Omišu. Ova riječna avantura posebno je privlačna jer se po potrebi može prilagoditi svima. Obitelji s djecom i starije osobe uživat će u laganom veslanju kroz netaknutu prirodu, dok će ljubitelji adrenalina krenuti drugom rutom na kojoj ih čeka odmjeravanje snaga s mnogobrojnim riječnim brzacima.
saznajte više na: www.visitomis.hr

Aquapark Solaris za djecu i odrasle

Za sve željne vodenih avantura tu je aquapark Solaris, samo 2 km od Brodarice namijenjen prvenstveno obiteljima s djecom, ali i svima drugima avanturističkog duha. Jedinstvenog je dizajna te sadržajno bogato osmišljen.
Čak 6 različitih tobogana od kojih određeni dosežu visinu i do 13,5 metara, mlaznice, prskalice i vodopadi, samo su dio avanture koja će vas potpuno obuzeti. Predahnite nakratko u udobnim kolutovima klizeći niz „lijenu rijeku“. Uživajte u brojnim vodenim efektima bez vremenskog ograničenja!

saznajte više na: www.aquapark-dalmatia.com/hr/

imageframe-image
imageframe-image

Ronjenje

U sklopu hotela Spongiola na otoku Krapnju postoji škola ronjenja. Teoretski dio se odrađuje u hotelu i hotelskom bazenu, a zatim se odlazi na ronjenje. U sklopu škole organiziraju se i noćni zaroni, posjet olupinama brodova, ronjenje u Nacionalom parku Kornati i dnevni i poludnevni izleti.

Saznajte više:
www.spongiola.hr
www.mediterraneo-sub.com

Biciklizam

Uz najam bicikla za razgledavanje mjesta i okolice nudimo i kartu svih biciklističkih staza u cijeloj županiji. Možete odabrati lakše ili teže staze u blizini ili ukoliko ste strastveni biciklist možete obići druga mjesta te razgledati prirodne ljepote.

Na stranici www.bikeandhike.hr imate sve potrebne podatke o stazama, uslugama za bicikliste te manifestacijama vezanim za isti.

imageframe-image

PLAŽE

Brodarica ima 4 km obalnog pojasa.  Gotovo cijela obala je plaža na kojoj možete uživati u našem prekrasnom i čistom moru. Sve plaže su pristupačne i u blizini svake se nalaze ugostiteljski sadržaji.

Osim plaža na Krapnju,poseban doživljaj je kupanje na otoku Krapnju. Sadrži bezbroj malih plažica oko cijelog otoka.

Najvažnije veće javne plaže u Brodarici su:
Plaža Južna uvala –nalazi se preko puta pristaništa za otok Krapanj
Plaža Gaj – nalazi se u istoimenoj uvali Gaj
Plaža Maratuša – nalazi se u istoimenom dijelu mjesta
Plaža Rezalište – Na samom ulazu u mjesto, novouređena plaža koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Morinjski zaljev – osim plaža u mjestu,u ovom dijelu postoje skrivene male uvale u kojima ćete uživati u tišini borova i mirisu mora.

Otoci i otočići u blizini – samo deset minuta udaljeni brodom, ovi otočići pružaju nezaboravno iskustvo pravog uživanja u morskim radostima i netaknutoj prirodi, borovim šumama i kamenjaru te kristalno čistom moru.

Nacionalna oznaka sigurnosti

PROČITAJTE VIŠE

Skip to content