TZ Brodarica – KrapanjTZ Brodarica – Krapanj
Forgot password?

AKTIVNOSTI

Aktivni odmor

Tijekom vašeg boravka u našem mjestu možete za razgledavanje mjesta i okolice izabrati raznovrsne usluge

Rent-a-car

Uz mogućnost iznajmljivanja automobila prema Vašim željama,istražite druga mjesta u okolici,posjetite nacionalne parkove i istražite druge gradove.

Rent-a-bike

Uživajte u obiteljskom odmoru i razgledajte ljepote okolice na dva kotača ili ukoliko ste željni adrenalina okušajte se u zahtjevnim stazama kroz kanjone ili na planine.

Rent-a-scooter

Otkrijte razne skrivene kutke našeg kraja motorom,kreirajte svoje vrijeme sami te izbjegnite gužve i probleme s parkingom.

Rent-a-boat

Brodom istražite skrivene uvale,usidrite se na jednom od otočića koji nas okružuju. Možete iznajmiti brod ili rezervirati izlet za otoke ili nacionalne parkove Krka i Kornati.

Iskusite potpuni aktivni odmor uz našu turističku ponudu. Imate mogućnost iznajmljivanja pedaline, kajaka ili se okušati u jedrenju na dasci.

U okolici nudimo adrenalinsku zabavu:

imageframe-image

Penjanje na Paklenici i kanjon Čikole

Najbolji lokalitet za slobodno penjanje u Šibensko-kninskoj županiji nalazi se u kanjonu Čikole. Litice smještene u blizini mosta preko rijeke Čikole (na cesti Pakovo selo – Ključ), otprilike 1500m uzvodno, vrlo su atraktivne penjačima.

Na ovoj lokaciji u samom kanjonu nalazi se 50 opremljenih ruta za slobodno penjanje, visine do 40 metara. Zbog okrenutosti prema jugu i zaklonjenosti od bure ovo penjalište idealno je za hladni dio godine.

U blizini otprilike 2 sata vožnje nalazi se Nacionalni park Paklenica koji je najznačajniji hrvatski penjački centar, poznat i izvan granica Hrvatske.

Zip line Čikola

Želite li osjetiti pravu navalu adrenalina i pritom doživjeti kanjon Čikole iz ptičje perspektive – vožnja zip lineom je jedinstvena prilika za vas. Atraktivni zip line u kanjonu Čikole udaljen je 10-ak kilometara od Drniša uz dionicu županijske ceste Ključ – Pakovo selo, a ima čak tri zasebne linije ukupne duljine više od 1400 metara.
Tel: (+385) 98 / 44 22 55, (+385) 98 / 44 22 33
Saznajte više na Zipline Čikola

imageframe-image
imageframe-image

Rafting Zrmanja i Cetina

Zrmanja rafting je izlet pun adrenalina kojeg krasi savršeno kristalna voda i spektakularan kanjon s veličanstvenim vodopadima.

saznajte više: www.raftrek.com

Rafting na rijeci Cetini više od dva desetljeća omiljena je aktivnost brojnih turista koji borave u Omišu. Ova riječna avantura posebno je privlačna jer se po potrebi može prilagoditi svima. Obitelji s djecom i starije osobe uživat će u laganom veslanju kroz netaknutu prirodu, dok će ljubitelji adrenalina krenuti drugom rutom na kojoj ih čeka odmjeravanje snaga s mnogobrojnim riječnim brzacima.
saznajte više na: www.visitomis.hr

Aquapark Solaris za djecu i odrasle

Za sve željne vodenih avantura tu je aquapark Solaris, samo 2 km od Brodarice namijenjen prvenstveno obiteljima s djecom, ali i svima drugima avanturističkog duha. Jedinstvenog je dizajna te sadržajno bogato osmišljen.
Čak 6 različitih tobogana od kojih određeni dosežu visinu i do 13,5 metara, mlaznice, prskalice i vodopadi, samo su dio avanture koja će vas potpuno obuzeti. Predahnite nakratko u udobnim kolutovima klizeći niz „lijenu rijeku“. Uživajte u brojnim vodenim efektima bez vremenskog ograničenja!

saznajte više na: www.aquapark-dalmatia.com/hr/

imageframe-image
imageframe-image

Ronjenje

U sklopu hotela Spongiola na otoku Krapnju postoji škola ronjenja. Teoretski dio se odrađuje u hotelu i hotelskom bazenu, a zatim se odlazi na ronjenje. U sklopu škole organiziraju se i noćni zaroni, posjet olupinama brodova, ronjenje u Nacionalom parku Kornati i dnevni i poludnevni izleti.

Saznajte više:
www.spongiola.hr
www.mediterraneo-sub.com

Biciklizam

Uz najam bicikla za razgledavanje mjesta i okolice nudimo i kartu svih biciklističkih staza u cijeloj županiji. Možete odabrati lakše ili teže staze u blizini ili ukoliko ste strastveni biciklist možete obići druga mjesta te razgledati prirodne ljepote.

Na stranici www.bikeandhike.hr imate sve potrebne podatke o stazama, uslugama za bicikliste te manifestacijama vezanim za isti.

imageframe-image

PLAŽE

Brodarica ima 4 km obalnog pojasa.  Gotovo cijela obala je plaža na kojoj možete uživati u našem prekrasnom i čistom moru. Sve plaže su pristupačne i u blizini svake se nalaze ugostiteljski sadržaji.

Osim plaža na Krapnju,poseban doživljaj je kupanje na otoku Krapnju. Sadrži bezbroj malih plažica oko cijelog otoka.

Najvažnije veće javne plaže u Brodarici su:
Plaža Južna uvala –nalazi se preko puta pristaništa za otok Krapanj
Plaža Gaj – nalazi se u istoimenoj uvali Gaj
Plaža Maratuša – nalazi se u istoimenom dijelu mjesta
Plaža Rezalište – Na samom ulazu u mjesto, novouređena plaža koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Morinjski zaljev – osim plaža u mjestu,u ovom dijelu postoje skrivene male uvale u kojima ćete uživati u tišini borova i mirisu mora.

Otoci i otočići u blizini – samo deset minuta udaljeni brodom, ovi otočići pružaju nezaboravno iskustvo pravog uživanja u morskim radostima i netaknutoj prirodi, borovim šumama i kamenjaru te kristalno čistom moru.

OBAVIJEST

Dragi putnici, Hrvatska Vam želi dobrodošlicu.

Kako bismo Vam olakšali ulazak i boravak u Hrvatskoj, molimo ispunite obrazac u nastavku.

Uživajte u Hrvatskoj i ostanite odgovorni!

OBRAZAC

___________________________________________________________________

NOTICE

Dear travelers, Croatia welcomes you.

To make it easier for you to enter and stay in Croatia, please choose your language and proceed to filling out the form.

Enjoy Croatia and stay responsible!

FILL OUT THE FORM